Течни перилни препарати за черно и тъмно пране

Какво представлява перилен препарат за черно пране?

Перилните препарати за черно пране играят съществена роля в качествената поддръжка на вашите черни дрехи. Черните дрехи както всички други съдържат в себе си боя, която губи своят първоначален облик с времето. Особено валидно е за тъмни и черни дрехи, които губят от наситеността на цвета след изпиране ако не се ползва правилният перилен препарат. Слънцето допълнително спомага за побеляването на черният цвят, както и самото носене. В наши дни обаче не бива да се тревожим - защото има решение на всички гореизброни проблеми.

перилни за черно пране

Защо да използваме перилни препарати за черно пране?

Основна задача пред тях е да запазят черното - черно и да предотвратят последваща загуба на цвета и в допълнение дори да го възстановят.

  • Ефективни при студена вода - един от съществените фактори за правилното изпиране на черни и тъмни дрехи е ниската температура на водата или на програми с 30 градуса. Силата на действие за почистване се увеличава пропорционално с по-високи температури на водата - тук се съсредоточават и перилните препарати специализирани за черно пране. Те подсигуряват ефективно изпиране и почистване при ниски температури.
  • Заключване на цвета в тъканите– е друг важен аспект, покриващ се от препарати за черно пране. Формулата им е насочена в това да почиства активно дрехите като в същото време да не отмива цвета.
  • Предотвратяват "цъфтенето" на тъканите - в допълнение на горепосочените - друг фактор е нежното и деликатно изпиране на черните и тъмни дрехи за да може тъканите да бъдат гладки и свежи. Ниската температура на водата спомага за по-слабота разхлабване на тъканите, което в допълнение спога за това дрехите да изглеждат нови за по-дълго.

При употребата на битова химия каквото е и перилните препарати винаги трябва да обърнете внимание на безпопасността. Избягвайте контакт с очите, открити рани или пък поглъщане. Ако попадне препарат в очите веднага отмиите с обилно количество вода и потърсете лекарска помощ. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага широка гама от вносни италиански препарати за безупречно изпиране на вашите дрехи. На ваше разположение е палитра от течни перилни препарати за черно пране.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-доброто на възможно най-добрата цена. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..