Течни перилни препарати за бяло пране

Какво представлява перилен препарат за бяло пране?

Перилните препарати за бяло пране са еволюирали до високи нива на ефективност и продуктовност. Те се харектизират с безкомпромисният си подход към петнатата и замърсяванията. Активна съставка при тези препарати за оптичните избелители, които ефективно избелват белите и светли дрехи като ги правят по-ярки и запават бялото за по-дълго.

перилни за бяло пране

Защо да използваме перилни препарати за бяло пране?

Основната задача на всички варианти на перилни препарати за бели и светли дрехи е да изпират замърсяванията максимално ефективно като други основни ползи са:

  • Брилянтно бяло- белите и светлите дрехи губят своята яркост с времето - те започват да посивяват, избледняват и като цяло изглеждат състарени. Перилните препарати фокусирани в изпирането на белите дрехи разполагат с високоефективни формули и съставки, които се грижат да предотвратят процеса на посивяване. Така бялата риза или рокля си остава бяла.
  • Неприятни миризми – друга силна черта на препарати за бяло пране е ефективността им при отстраняване на наслоени миризми (цигарен дим, изпотяване, упушено, храна и други). Миризмите се отстраняват на дълбоко ниво в тъканите и така дрехите ще ухаят винаги свежо.
  • Микроби, бактерии и хигиенизиране – в модерните и най-новите си формули се коренят и ензими справящи се безпроблемно с отстраняването на микроби и бактерии в дрехите. Хигиенизиране и дезифенкциране на най-високо ниво е на ваше разположение.
  • С включени добавки– стандартната формула на перилният препарат понякога не е достатъчна за цялостно решение - за това на пазара се предлагат препарат за бяло пране, обагатени с обезмаслител, спомагащ за по-лесното отстраняване на голяма част от петната по дрехите. Широкоизползван е също така като добавка легендерният марсилски сапун, характеризиращ се със свежият си аромат на чистота и силата при отстраняване на петна. Добре познати са и тези обогатени със сода бикарбанот или с добавен препарат за петна.

При употребата на битова химия каквото е и перилните препарати винаги трябва да обърнете внимание на безпопасността. Избягвайте контакт с очите, открити рани или пък поглъщане. Ако попадне препарат в очите веднага отмиите с обилно количество вода и потърсете лекарска помощ. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага широка гама от вносни италиански препарати за безупречно изпиране на вашите дрехи. На ваше разположение е палитра от течни перилни препарати за бяло пране.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-доброто на възможно най-добрата цена. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Перилни препарати, обогатени с обезмаслител

За бяло пране с технология за справяне неприятни миризми

С технология за дълбоко почистване

Антибактериални перилни препарати за бяло пране

С добавен марсилски сапун

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..