Почистващи препарати

Висококачествени италиански почистващи препарати

Представяме на вашето внимание подбрани почистващи препарати с различно предназначение. Доказани и реномирани марки като Фейри, Финиш, Аче, Шантеклер, Фелче Азура, Написан, Дуал Пауър, Лисоформ и Дък. Подарете блясък и чистотата на вашият дом - за вашата баня, кухня, под, тоалетна или за вашите съдове. 

Внос от Италия на италиански почистващи препарати

Всички наши продукти са внос от официални дистрибутори на италиански и международни производители от Италия. Предоставяме високо качество, нови продукти на атрактивни цени. Почистващите препарати са предназначени за разпространение и продажби на италианският пазар като ги представяме и на вас като част от нашата продуктова селекция.

View as Grid List

Продукти 1-12 of 24

Set Descending Direction
Страница
на страница

За чистота и безупречната поддръжка на всеки дом са необходими солиден набор от почистващи препарати. Подарете на дома си чистотата, която му приляга - а с това и допринесете за вашият уют и комфорт.

Почистващи препарати за дома

Почистващи препарати според тяхното предназначение и как ни помагат в мисията "чист дом"?

Препаратите за почистване се характеризират със своите специализации, а именно всеки има своето предназначение и е най-ефективен при определена употреба.

 • Препарати за почистване на съдове, прибори и посуда - тяхната задача е ясна - да отстранят остатъците от храна, напитки, мазнини и други стандартни замърсявания. Освен основната им функционалност, а именно почистването - модерните и иновативни препарати за съдове се грижат и за блясъка, както и за нанасянето на свеж аромат на чистота. Основно се разделят на две главни подкатегории - препарати за съдове при миене на ръка и препарати за съдове при миене в съдомиялна машина. Препарати за съдове за миене на ръка се характеризират с по-деликатната си формула щадяща ръцете - при нас може да откриете от концентрираните Дуал Пауър с аромат на лимон, с добавена сода бикарбонат и варианта с цитросови плодове.

  Тези предназначени за употреба в съдомиялна са достъпни и разпорстранени в два типа - течни и на капсули. От течните Ви предстаяме топ геловете на Фейри Платинум и Финиш Пауър, а от капсулите най-високият клас на Фейри Платинум Плюс и Финиш Ултимейт.

 • Почистване на стъкла и прозорци– почистващите препарати с това предназначение имат основната функция да почистват до блясък съответните повърхности. Голяма част от тях действат освен почистващо, а и антибактериално. В нашият магазин може да откриете препарат номер 1 в Италия - Квасар, популярният и надежден вариант на Циф с Бергамот, както и бюджетният и в същото време високо ефективен Фелче Азура.
 • Обезмаслители– изключително мощен и силно концентриран препарат за почистване има ролята да се справя със замърсявания и засъхнали мазнини, с които другите препарати не могат да се справят. Формулата им е фокусирана в разграждането на мазнините и впослесдствеи лесно отстраняване от съдове и повърхности. Шантеклер обезмаслител е освен перфектният вариант в тази категория, а и е обогатен с приятен лимонов аромат. От своя страна пък Аче не съдържа във формулата си белина и отново допринася със свеж аромат на симбиозно ухание от бергамот и лимон. Не на последно място Ви представяме и бюджетният вариант на обезмаслителя на Фелче Азура.
 • Дезифектанти– ново допълнение в инвентари ни от почистващият "арсенал" за дома. Тези препарати имат за ролята да отсраняват, елиминират и убиват микроби, бактерии, вируси и други вредни за човешкият организъм частици. Те могат да се ползват като универсален почистващ препарат и да се използват за почистване на мебели, подови настилки и да играят ролята на помощник във финалният завършек на всяка почистена повърхност. Представителя на Аче в тази категория е обогатен с активен кислород и може да се използва дори и за третиране на петна по дрехите. От своя страна дизефектанта на Шантеклер e формула, която предоставя употребата му с 0 остатъци и замазвания след употреба. Продукта на гиганта в битовата химия Юнилевер - Лисоформ ни подсигурява допълнително с деликатната си формула, което го прави подходящ за почистване на бебешки артикули.
 • Препарати за баня– почистващите препарати за бани и мокри помещения са със специално разработени формули за ефективно, правилно и щадящо почистване както на плочките, така и на повърхностите като мивки, тоалетни, вани, душ кабини, бидета и така нататък. Шантеклер ни представят своят препарат с антибактериално действие и допълнителнa функция с борбата срещу натрупване на варовик. Препарата на Аче не съдържа белина във формулата си и в допълнение е сигурен за почистването на хромирани повърхности - при него е налице също технологията против варовик. Написан е предназначен за премахването на бактерии и микроби, силен против варовик и ефективно почиства остатъци от сапуни, шампоани и друг тип химия за лична хигиена.
 • Грижа за пода– препарата за под е същественно важен, тъй като се грижи за повърхността върху която попадат най-много мръсотии. Ролята на почистващите препарати за под е да почистват и освежават с приятен аромат. За вас сме селектирали 3 доказано добри препарата: 1. Шанткеклер с марсилски сапун, обезмаслител и свеж лимонов аромат. 2. Дуал Пауър се фокусират върху формула, която не оставя остатъци и предоставя наситен парфюмен аромат на зелена ябълка и бял жасмин. 3. Аче отново се концентрират във формула без употреба на белина като препарата преодаставя свеж аромат на Талк и бял мускус.

  С цел засилване на аромата на свежест от препарата за под може да комбинирате и с добавен парфюм за пране към разтвора с водата -вижте нашите предложения и за парфюми за пране

 • Чиста тоалетна чиния– почистващите препарати за тоалетна са най-често под формата на гел, който полепва върху повърхността и активно разгражда мръсотия, микроби и бактерии. За брилянтната чистота на вашата тоалетна чиния ще се погрижат препаратите на Аче с белина и технология за многоструйно разпространение на гела. Гелът за тоалетна на Дък (тоалетното пате) е с удобно извито гърло, което позволява да достигнете по-недостъпните места и ефективно да нанесете от препарата с аромат на морска свежест.

Почистващите препарати често съдържат във формулата си съставки, които могат да наранят кожата Ви. Обърнете необходимото внимание и се запознайте с инструкциите за безопаснасност и употреба, които може да откриете на етикета на всеки продукт. За допълнително подсигуряване може да използвате гумени или латексови ръкавици, които да предотвратят пряк контакт на препарата с вашата кожа. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Подбраната селекция от препарати се внася ексклузивно от Италия. Стараем се да представяме селекция със стока с висока репутация, ползваща се с голямо доверие от потребителите и такава за, която получаваме доказано добра обратна връзка.Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..