Napisan - перилни препарати

Написан перилни препарати
Написан течни перилни препарати

Повече за Написан:

Написан (Napisan) е италианска марка част от семейството на Рекит Бенкисер (Reckitt Benckiser). Марката е концентрирана в производството на дезифенкциращи продукти в това число добавки към перилните препарати под формата на течност, гел, таблетки и прах. Най-новите продукти в семейството на марката са и перилните препарати, които имат вградено във формулата им добавен дезифектант с цел по-чисто и пране без бактерии и микроби. За пръв път на пазара се появява през 1930 година във Великобритания под марката Детол (Dettol) като играе ролята на надежден препарат за отстраняване на микроби и бактерии. Създаден в помощ на медиците за да подобри многократно хигиената и да се погрижи за санитарната чистота. От тогава до наши дни те се славят като пионери и иноватори в своята индустрия. 

Всички варианти на перилни препарати Написан:

View as Grid List

1 продукт

Set Descending Direction
на страница

Перилните препарати Написан (Napisan) са наследник на дългогодишната история на търговската марка на компанията Рекит Бенкисер (Reckitt Benckiser) - Детол (Detoll). Стартира на пазара още през далечната 1933 година като основен дезифекциращ продукт в болниците, с което спомага на докторите да запазят живота на майките и децата и намалят драстично тогавашните смъртни случаи.

Написан (Napisan) перилни препарти

Защо да изберем перилен препарат Написан (Napisan) за нашите дрехи?

Традициите и иновациите в продължение на повече от 90 години изграждат марката като синоним на чистота и дезинфекция:

  • Съвсвем скоро на пазара са пуснати и първите течни перилни препарати, които се присъединяват достойно и гордо редом до добавките за пране, почистващите препарати и мокрите кърпички - всички със силноизразени дезинфекциращи качества.Колорати - е един висококачествен представител в категория гел за пране, специализиран в перфектното изпиране на цветни дрехи като запазва цвета и в същото време активно премахва бактерии, микроби и вируси по тъканите.
  • Сред качествата на перилният препарат са: премахването на упорити петна, антибактериално и антимикробно действие, отстраняване на наслоени неприятни миризми и в обобщение предоставя свежо и чисто пране всеки път.

Обърнете внимание и на правилната и безопасна употреба на перилните препарати - инструкции може да откриете на гърба на етикета на всяка опаковка. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Написан (Napisan) са стока продукти, които внасяме еклузивно от Италия. Фокусираме се в зареждането на нови продукти и скорошно произведени за да се достави най-доброто и най-качественото, налично на пазара. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..