Парфюми за дрехи

Предимства

Парфюмите за дрехите все повече започват да заемат основна роля в прането. Те имат специализираната задача да предоставят наситен, дълготраен и свеж аромат на дрехите Ви след всяко изпиране. Високото съдържание във формулата на парфюм, което в пъти по-концентрирано от това при омекотители или перилните препарати, играе основна роля в ароматизирането и ефективността на продукта "парфюм за пране". 

Внос от Италия

Представяме на вашето внимание парфюми за пране/дрехи, или още наричани подсилватели на аромата на прането, продукти от следните реномирани италиански марки: Шантеклер, Тесори д'Ориенте, Фелче Азура, Лиабел, Коколатеви, Ленор и Суит Хоум. Всичките с традиции в парфюмерията и пренасянето на наситени и свежи аромати на дрехите след изпиране.

View as Grid List

Продукти 1-12 of 36

Set Descending Direction
на страница

Парфюмите за дрехи или парфюмите за пране са съвсем нов и модерен продукт. Наричани още подсилватели аромата на прането те играят ролята на завършващият елемент от висококачественото пране.

перилни препарти

Кои са видовете парфюми за пране и какви ползи и свойства имат

Парфюмите за дрехи се делят основно на две големи групи: течни концентранти и перли

  • концентрирани течни парфюми за пране - те са удобни за използване с висока концентрация на парфюми от 15 до 30% като останалите вещества са активни ароматизатори срещани и при омекотителите за пране и перилните препарати. Сравнено с омекотителите, които съдържат до около 5% и перилните препарати съдържащи дори по-малко количество - парфюмите за пране изпълняват своята роля, а именно да предоставят наситен и дълготраен аромат на дрехите след всяко пране. Те се зареждат в отделението за омекотител на вашата пералня.
  • Перли, гранули или прахообразни – са подсилватели на аромата на прането, които имат идентично химично съдържание на горепосочените. Предвид структурата си позволяват директно да се поставят при дрехите в барабана на пералнята машина.
  • Какви аромати нотки може да се открият в модерните парфюми за пране

  • Флорални - цветя – са сред най-често срещаните аромати при различните марки омекотители за пране. Налични са букетни аромати, съчатение от 2 или повече вида цветя и такива, които се базират на 1 вид цвете. Често се откриват и съчетания с аромати от плодове, етерични масла и други продукти на парфюмерийната индустрия.
  • Плодови – в по-редки случаи и най-често в комбинация с флорален аромат. Плодовите аромати варират от свежи цитросови до сладки горски плодове. Често присъствие имат портокаловият цвят, бергамот, боровинки и горски плодове.
  • Свежи и нежни аромати – голяма част от ароматите в омекотителите ги оприличават на моркси, планински, деликатни и нежни, които не се характиризат с конкретна миризма от познати ни цветя или плодове - но уханието им е пленяващо и ободряващо.
  • Голяма част от производителите на парфюми за пране - предлагат също така и омекотители за пране са напълно идентичен аромат.

Следвайте инструкциите за безопасно използване. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага селектирана гама италиански парфюми за пране. Подарете интензивен и наситено дълготраен свеж аромат на вашите дрехи чрез парфюмите за дрехи от Италия.Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..