Ace - перилни препарати

Аче перилни препарати

Повече за Аче:

Аче (Ace) е търговска марка на италианският гигант Фатер (Fater S.p.A). През дългите си години на успешно позициониране на италинаксият пазар Аче (Ace) се обособила като марка синоним на чистота и хигиена. Сред портфолиото на марката са висококачествени и силно ефективни перилни препарати и препарати за почистване на дома. Течните препарати за почистване на дрехи се харектеризират със силна и новаторска формула и химичен състав, което позволява на вашите дрехи да се почистват безупречно и да ухаят приятно след всяко изпиране.

Всички варианти на перилни препарати Аче:

View as Grid List

5 продукта

Set Descending Direction
на страница

Италианската марка Аче (Ace) част от голямото семейство на мащабният производител Фатер (Fater S.p.A) ни представят своята гама от течни перилни препарати. Марката е добре позната както на италианският пазар, така и на международните пазари. Портфолиото на Аче ни предоставя редица високоефективни и продуктивни продукти за почистване на дома и дрехите.

Аче (Ace) перилни препарти

Защо да изберем перилен препарат Аче (Ace) за нашите дрехи?

Десетилетия опит и усилена работа, както и стремеж за самоусъвършенстване ни предоставят следните препарати за пране:

  • Професионална серия- характеризираща се със силно концентрирана формула и голямо количество препарат в опаковка. Бутилката от професионалната серия побира препарат достатъчен за изпирането над 300 килограма дрехи или за 63 изпирания със зареждане от 4-5 кг. дрехи. Препаратите от професионалната серия на Аче действат и хигиенизиращо, антибактериално на дрехите като се предлага в два варианта - специализиран за цветно пране и универсален, подходящ и за бяло и за цветно пране.
  • новата формула на Ace –ни представя три течни перилни препарата с подобрена формула и висока ефективност при изпирането на дрехите и при ниски температури на водата. Колорати - специализиран за цветни дрехи с активно хигиенизиращо действие, Класико - универсален перилен препарат с класическият традиционен аромат на Ace, Талко и Мусчио Бианко - подходящ за бели и светли дрехи. Препаратите от тази серия идват в бутилка с над 50% рециклирана пластмаса като са напълно рециклируеми, което дава своето отражение за по-екологично и природосъобразно пране.

Обърнете внимание и на правилната и безопасна употреба на перилните препарати - инструкции може да откриете на гърба на етикета на всяка опаковка. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Продуктите на Аче (Ace) се внасят екслузивно от Италия от реномирани дистрибутори с традиции във взаимоотношенията си със самите производители. Стоката се транспортира по най-високи стандарти и се съхранява според изискванията си. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..