Dash - перилни препарати

перилни препарати Дашперилни препарати Даш
Даш течни перилни препарати

Повече за Даш:

Даш (Dash) е с история датираща от 50-те години, където марката стартира на Американският пазар и съществува до 90-те години на миналият век. В Европа тя започва през 60-те години, първо във Франция, а малко по-късно и в Италия. Даш става изключително популярна марка в Италия още през 70-те години като остава такава и до ден днешен. Даш навлизат на пазара и като първите с течен перилен препарат, а и по-късно с висококонцентрирана формула позволяваща съхранението в по-малки бутилки като се предоставя същото високо качество на изпиране.

Всички варианти на перилни препарати Даш:

View as Grid List

7 продукта

Set Descending Direction
на страница

Италианската марка Даш (Dash) част от семейството на производственият гигант Прокетър енд Гембъл (Procter and Gamble) е класическият и традиционен избор на по-голяма част от италианските домакинства. Под марката Даш се произвеждат перилни препарати от 50-те години на миналият век - те спечелват доверието на клиентите си много бързо и се разрастват на различни пазари. Днес като традиционен пряк наследник се концентрира върху италианският пазар.

Даш перилни препарти

Защо да изберем перилен препарат Даш (Dash) за нашите дрехи?

Повече от половин век история изграждат и усъвършенстват многократно формулата на перилните препарати Dash:

  • Сериятa с новата формула- новите перилни препарати от Даш са в нова 100% рециклируема бутилка, изградена от 50% рециклирана пластмаса. Съдържанието на съставки е висококонцентриано, което ги прави ефективни и продуктивни в изпирането и освежаването на дрехите. Серията ни представя три редови представители - Класико - с традиционният Даш аромат, подходящ за изпирането на бели и светли дрехи. Лаванда - с наситен и свеж лавандулов аромат, подходящ за изпиране на бели и цветни дрехи и определян като универсален и Салва Колоре - специалиста в прането на цветни дрехи, запазващ цветовете и ефективен в почистването.
  • Професионална серия - нуждата от безупречно чисто и ослепително бяло ни представя и Даш Професионален. Перилният препарат е в голяма бутилко от 4 л. като количеството е достатъчно за изпирането на поне 400 кг. дрехи, покривки, завивки и други. Възстановява бялото и отстранява упорити петна и действа антибактериално.

Обърнете внимание и на правилната и безопасна употреба на перилните препарати - инструкции може да откриете на гърба на етикета на всяка опаковка. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Продуктите на Даш (Dash) се внасят екслузивно от Италия от реномирани дистрибутори с традиции във взаимоотношенията си със самите производители. Стоката се транспортира по най-високи стандарти и се съхранява според изискванията си. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..