Течни перилни препарати за цветно пране

Какво представлява перилен препарат за цветно пране?

Перилните препарати за цветно пране са все по-често предпочитан от домакинствата продукт. Те решават редица проблеми, оставяйки ги в миналото - като обезцветяването на тъканите, пренасянето на цветове от едни към други дрехи и запазването на цветовете при дрехите за по-дълго време. Въпреки всички тези ползи те не правят компромиси по отношение почистването, отстраняването на петна и замърсявания при дрехите.

перилни за цветно пране

Защо да използваме перилни препарати за цветно пране?

На наше разположение са голям брой от специализирани и профилирани според предназначението си препарати сред тях и тези за цветни тъкани:

  • Запазване на цвета- добре известно е, че високата температура на вода спомага за по-ефективното изпиране на дрехите, но от своя страна именно това и вреди на цветните дрехи. Прането на 40 и 60 градуса значително могат да повлияят на загубата на цвят при дрехите и да ги състарят преждевременно. Ролята на перилните препарати за цветни дрехи е да допринесе с ефективно изпиране при ниски температури на водата от 30 градуса като формулата им е специално създадена да бъде ефективна именно при ниски градуси.
  • Без разделяне на дрехите – предвид щадящата им цветовете формула - не е наложително да разделяте дрехите си по цвят. Ефективното им действие при изпиране и липсата на оптични избелители в състава ще се погрижат за това дрехите да запазят цвета си след всяко изпиране. Като допълнително средство за подсигуряване може да използвате и цвето-улавящи кърпички - в някои случаи самата дреха е създадена по начин при който отделянето на цвят е неизбежно.
  • Полезни съвети – перете разделно чисто нови дрехи, дънки и дрехи с ярки цветове. Перете новите дрехи поне 5 пъти разделно от другите Ви дрехи.

Освен на правилният избор за перилен препарат трябва да обърнете и внимание на правилната и безопасна употреба. При контакт с кожата или очите - обилно и незабавно изплакнете с вода, при поглъщане потърсете незабавно лекарска помощ. Пазете далеч от деца и съхранявайте на сухо, прохладно и сенченсто място. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага широка гама от вносни италиански препарати за безупречно изпиране на вашите дрехи. На ваше разположение е палитра от течни перилни препарати за цветно пране, бяло пране, смесено пране, тъмно и черно пране, както и за деликатни и вълнени дрехи и за хора с чувствителна кожа. Представяме на вашето внимание италиански и международни марки в най-различни ценови категории от евтини перилни препарати през среден до висок клас. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..