Tesori d'Oriente - омекотители за дрехи

Tesori d'Oriente омекотители за пране/дрехиTesori d'Oriente омекотители за пране/дрехи
омекотители за пране/дрехи Тесори д'Ориенте

Повече за Тесори д'Ориенте:

омекотителите Тесори д'Ориенте (Tesori d'Oriente) ще Ви принесат в около светска обиколка през природни аромати и екзотика. Компанията съществува от 1997 г. като част от италианският гигант Сарантис Груп. Тесори д'Ориенте се фокусират върху философията за физическо и духовно благосъстояние. В наши дни в портфолиото влизат редица продукти предназначени за личната хигиена и за грижата за дрехите при прането. Продуктите им са насочени към жените и мъжете, които обичат и се грижат за себе си.

Всички варианти на омекотители за пране/дрехи Тесори д'Ориенте:

View as Grid List

6 продукта

Set Descending Direction
на страница

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл

Кои са омекотителите Тесори д'Ориенте и каква е тяхната философия?

Тесори д'Ориенте са родени от виждането, което споделя идеята, че предоставянето на всички преобръщащи ежедневието малки неща водят до ритуал на чисто задоволство. Омекотителите Тесори д'Ориенте са част от продуктовото гама на италианската марка с традиции, а те се характеризират с духа и мисията на компанията да предоставя блажени аромати, вдъхновени от цял свят.

омекотители за дрехи Тесори д'Ориенте

Защо да използваме омекотителите Тесори?

Копнежа за наситен, интензивен и пленяващ аромат на свеж парфюм вплетен в токущо изпраните дрехи са фактор номер едно в идеята да се възползваме от Тесори.

  • Експлоазия от аромати - При омекотителите от серията на Тесори д'Ориенте могат да се открият високо концентрирани парфюмни аромати. Те придават на вашите дрехите необходимата и нужна мекота, здравина на тъканите и дълготрайно ухание. Сред тях ни се представя и Византия, вдъхновен от древната империя с невероятна комбинация на черна роза и лабданум. Класическият аромат и широкохаресвеният бял муск е също представен от майсторите-парфюмеристи от Италия.
  • Сладки плодове и етерични масла– в търсене на сублинният аромат италианският производител ни представя комбинации във фантастична симбиоза като арганово етерично масло с портокалов цвят и нар с червен чай. Омекотителите Хамам и Персийска мечта ще Ви пренесат в романтиката и мистиката на древният Ориент.
  • Морска свежест и флорален букет - Тесори ни отвеждат на околосветско пътешествия и със зашеметяващият аромат на омекотителя Таласо Терапия - вода от Фиджи с червени водорасли. Подбора на съставките във формулата му го прави естествено антибактериален препарат. Омекотителя Японски Ритуали ще ни пренесе в красива Япония и нейните прекрасни цветни градини - цвят от Цубаки (Камелия) в дует с Пеония.

При употребата на битова химия каквото е и перилните препарати винаги трябва да обърнете внимание на безпопасността. Избягвайте контакт с очите, открити рани или пък поглъщане. Ако попадне препарат в очите веднага отмиите с обилно количество вода и потърсете лекарска помощ. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Италианските омекотители Tesori d'Oriente са част от портфолиото на Casa Pulita и се предлагат на атрактивни и конкурентни цени. Всички наши продукти са с доказан произход и закупувани от официални дистрибути на производителите в Италия.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-доброто на възможно най-добрата цена. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..