Chanteclair - парфюми за дрехи

Chanteclair парфюми за пране/дрехиChanteclair парфюми за пране/дрехи
парфюми за пране/дрехи Шантеклер

Повече за Шантеклер:

Chanteclair (Шантеклер) е историческа марка с повече от вековна история. Създадена е през 1900 г. в Марсилия, Франция от майстора-производител на сапун Auguste Roustan, който патентова формулата за направата на световноизвестният Марсилски сапун, отличаващ се с високите си качества при почистване и ухание на чистота. Краят на 20 век води бурни промени за марката - през 1997 г. се създава пъвият течен перилен препарат с марката Шантеклер съдържащ в себе си емблематичният Марсилски сапун. Година по-късно гамата от продукти е разширена с нови аромати като бял мускус - традиционно присъстващ и до наши дни, както и серия от омекотители за пране. През следващите години следват редица подобрения във формулата и въвеждането на концентрация на препарати. От 2022 година насам на пазара са представени с актуалната си серия омекотители и парфюми за пране в съответните аромати : Бял Мускус, Пеония и Магнолия, Морски бриз и цвете лотус, Портокалов цвят и нарцис. 

Всички варианти на парфюми за пране/дрехи Шантеклер:

View as Grid List

6 продукта

Set Descending Direction
на страница

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..