Scala - омекотител за дрехи

Scala омекотители за пране/дрехиScala омекотители за пране/дрехи
омекотители за пране/дрехи Скала

Повече за Скала:

Скала (Scala) е италианска марка с вековна история. Зараждането на марката започва още от 1890 г. като сред редица подобрения и събития през 1938 г. се основава марката, позната и до наши дни със същото име. През 60-те години компанията търпи бурно развитие и се съсредоточава в иновациите, разработките и преобразуването си от малка в средна по мащаб. 90-те години пък бележат първият износ на продукти Скала и присъствието им на пазарите извън родната Италия. От 2003 г. насам Скала е част от Деко Индустриес (италиански гигант в производството на химични продукти). Позитивните промени идват веднага и Скала вече е с ново лого, нови продукти и по-богато портфолио. Запознайте се с техните омкотители за дрехи и подарете на дрехите си свежест и мекота.

Всички варианти на омекотители за пране/дрехи Скала:

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..