Омекотители за дрехи

Предимства на омекотителите за дрехи

Омекотителите играят важна роля в процеса на пране и все по-често стават неизменна част от него. Ролята им е основно да омекотяват тъканите, да предотвратяват намачкването на дрехите като същевременно действат и антистатично. Друг важен аспект от тяхното действие е и самото ароматизиране и придаване на дрехите ухание на свежест след изпиране.

Внос от Италия на концентрирани омекотители

На ваше внимание представяме нашата гама от омекотители за пране. Фокусира ли сме се върху италианските марки и продуктите предназначени за италианският пазар. Представяме Ви най-новата гама от омекотители за дрехи от марките: Вернел, Чико, Фелче Азура, Шантеклер, Коколино, Тесори Д'Ориенте, Ленор, Мон Амур, Скала и Фабулосо. Всяка една от които представена в разнообразие от варианти и аромати.

View as Grid List

Продукти 1-12 of 67

Set Descending Direction
на страница

Омекотителите за дрехи или познати също така като омекотители за пране и тъкани са важен елемент за качественото пране. Те имат ролята да правят дрехите меки, гладки, лесни за гладене, да намаляват статичността и като второстенна роля да ароматизират. Появата на първите омекотители за пране се наблюдава през 20 век като основен помощник на перилните препарати в ролята за постигане на по-висококачествено пране.

омекотители за дрехи

Кои са видовете омекотители и какви ползи и свойства имат

Омекотителите за пране са основно в течен вариант - като от своя страна се делят на:

  • концентрирани - са най-модерният наследник на омекотителите в исторически план. Те се характеризират с висока концентрацията на активни вещества и съставки и по-малко вода във формулата си, което ги прави в пъти по-ефектвини от предшестващите ги неконцентрирани омекотители. Тази иновация позволява да се намали размера на бутилка и да се постигне перфектният резултат с по-малко количество от препарата.
  • неконцентрирани – са класическият вариант на продукта. Те имат същите свойства и харектиристики като на концентрираните, но е необходимо да се употреби по-голямо количество от препарата за да се постигне търсеният ефект.
  • Какви аромати нотки може да се открият в модерните омекотители

  • Флорални - цветя – са сред най-често срещаните аромати при различните марки омекотители за дрехи. Налични са букетни аромати, съчатение от 2 или повече вида цветя и такива, които се базират на 1 вид цвете. Често се откриват и съчетания с аромати от плодове, етерични масла и други продукти на парфюмерийната индустрия.
  • Плодови – в по-редки случаи и най-често в комбинация с флорален аромат. Плодовите аромати варират от свежи цитросови до сладки горски плодове. Често присъствие имат портокаловият цвят, бергамот, боровинки и горски плодове.
  • Свежи и нежни аромати – голяма част от ароматите в омекотителите ги оприличават на моркси, планински, деликатни и нежни, които не се характиризат с конкретна миризма от познати ни цветя или плодове - но уханието им е пленяващо и ободряващо.

Освен на правилният избор за най-добър омекотител за дрехи трябва да обърнете и внимание на правилната и безопасна употреба. При контакт с кожата или очите - обилно и незабавно изплакнете с вода, при поглъщане потърсете незабавно лекарска помощ. Пазете далеч от деца и съхранявайте на сухо, прохладно и сенченсто място. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага широка гама италиански омекотители за дрехи. На ваше разположение са и бебешки омекотители или тези, подходящи за хора с чувствителна кожа. Евтини омекотители с цени до 6 лв. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин за перилни препарати в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..