Felce Azzurra - парфюми за дрехи

Felce Azzurra парфюми за пране/дрехиFelce Azzurra парфюми за пране/дрехи
парфюми за пране/дрехи Фелче Азура

Повече за Фелче Азура:

Felce Azzurra (Фелче Азура) са марка част от семейството на компанията Паглиери, която е с многогодишни традиции в парфюмирейната индустрия. Линията от парфюми за пране на марката са от най-високо качество и целят да предоставят дълготраен, наситен и свеж аромат на вашите дрехи след всяко изпиране. В наши дни Паглиери представлява индустриален производител следващ най-новите тенденции за качество при производство и технология на работа. Всички продукти на Фелче Азура се тестват с микробиологичен, химичен и физичен анализ както върху суровините, така и върху завършеният продукт като целта да се предостави винаги най-високо качество за потребителя. Подсилвателите на аромат или течните парфюми за пране на Фелче Азура са несъмнено един от шедьоврите на компанията.

Всички варианти на парфюми за пране/дрехи Фелче Азура:

View as Grid List

4 продукта

Set Descending Direction
на страница

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..