Lenor - омекотители за дрехи

Lenor омекотители за пране/дрехиLenor омекотители за пране/дрехи
омекотители за пране/дрехи Ленор

Повече за Ленор:

Ленор (Lenor) е марка омекотители появила се на пазара през 1963 г. в Германия като от този етап до наши дни тя продължава да показва иновации, да се адаптира към новостите и да предоставя мекота и свежест на вашите дрехи. Ленор към наши дни представя на различните пазари разнообразие от варианти на продуктите си като богат асортимент от различни аромати. В Италия серията омекотители Ленор се е концентрирала върху местната природа с вариантите си като: Панарае, Капри, Доломити, Портофино и други. Разгледайте нашите предложения и открийте вашият аромат.

Всички варианти на омекотители за пране/дрехи Ленор:

View as Grid List

11 продукта

Set Descending Direction
на страница

Омекотителите Ленор (Lenor) от италианската серия на компанията ни представят зашеметяващи аромати, висока продуктивност при омекотяването на тъканите и намаляването на статичността, както и ефектвино спомагат за лесното гладене на вашите дрехи.

Ленор омекотители за дрехи

Защо да изберем омекотител Ленор (Lenor) за нашите дрехи?

Годините традиция в производството и присъствието на марката на множество пазари я прави и определя като надеждна и такава, на която потребителите се доверяват:

  • Професионални омекотители - серията на Ленор професионал представя 3 висококачествени и силно концентрирани омекотителя. Морски бриз - ще Ви пренесе в свежите Средиземноморски води и пленителната свежест и чистота. Летен бриз е вдъхновен от ароматните летни цветя и чиста природа. Сензитив е с нежен и деликатен аромат на чистота и дерматологично тестван. Всички омекотители от професионалната серия са за голям обем от дрехи като съдържанието омекотител в Летен Бриз и Морски Бриз е достатъчно за 1 тон дрехи,а това в Сензитив за над 990 кг. пране.
  • Вдъхновени от Италия– Ленор ни представят и зашеметяващата си серия от омекотители, които са вдъхновени от красотата и ароматите на италианската природа. Капри ни предлага вълнуващо пътешествие до морският брях и свежестта на средиземноморският бриз. Панареа е с ароматна симбиоза от липа, кехлибар и дива метла. Доломити ще Ви поведе на разходка в планината и ще Ви съблазни с ароматите си на свежест, бели цветя и шипрови нотки. Портофино ще пресъздаден пролета на Апенинският полуостров - от цъфтежа на дива праскова през ароматните цветя фрезия, роза и цитрусов бергамот.
  • Парфюмна емоция– по-традиционен подход и по-широко разпространена продуктова гама от омекотелите на Ленор. Стремежът към съвършенство и вдъхновението от цветни аромати ни води серията от препарати за омекотяване на дрехите и дълбоко парфюмиране. Divine/Възвишен е с наситен и интензивен аромат на Ален жасмин. Luxe/Лукс ще Ви потопи в нежното ухание на златен ванилов цвят. Love/Любов ни поднася класически аромат на романтика от пурпурна роза.

Обърнете внимание и на правилната и безопасна употреба на перилните препарати - инструкции може да откриете на гърба на етикета на всяка опаковка. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Омекотителите на Ленор (Lenor) се внасят екслузивно от Италия от реномирани дистрибутори с традиции във взаимоотношенията си със самите производители. Стоката се транспортира по най-високи стандарти и се съхранява според изискванията си. Посетете и страницата ни посветена марката тук. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..