Спума Ди Шампаня Профумо Букато с марсилски сапун, течен перилен препарат за бели и светли дрехи, 60 пранета 3л.

16,89 лв.
В наличност
SKU
8007750088854

 

Здравейте, поради ползването на годишен отпуск - поръчките ще се обработват на 29.06.2024.

Ако направите поръчка преди тази дата и все пак имате търпение до 29.06 :) ще получите отстъпка в размер на 1% за всеки ден на забавянето. Пример: поръчвате на 21.06 и изчакате до 29.06 - получавате 8% отстъпка от стойността на поръчката Ви.

Благодарим Ви за разбирането!

Спума Ди Шампаня Профумо Букато с марсилски сапун / Spuma Di Sciampagna Profumo Bucato (Sappone di Marsiglia)

Течният перилен препарат на италианската фирма Италсилва - Спума Ди Шампаня Профумо Букато е с изтънчен и отличаващ аромат на марсилски сапун. Препарата е изключително ефективен в отсраняването на упорити петна - марсилският сапун спомага и за неутрализирането на неприятни миризми като придава дълготрайна свежест. Белите Ви дрехи, покривки, завеси, спално бельо или дори спортни обувки ще блестят от чистота като ще им се придаде яркост на белият цвят. Гелът за пране на Спума активно се бори с посивяването и пожълтяването на белите цветове, запазвайки техният първоначален нов блясък за по-дълго.

Формулата на препарата е дерматологично тествана, а съставките му са на 97% биоразградими. Подходящ за хора с кожни алергии и в допълнение екологично природосъобразен.


Цени за доставка Casapulita.bg

Таксата за наложен платеж е включена в обявената цена!! 

При нужда от съдействие или за поръчка по телефон позвънете на: 0878708787

 

 

Химичен състав


5-15%: Анионни повърхностно активни вещества, сапун, ензими, ензими, парфюм, оптични избелители, бензизотианзолинон, метилизотиазолинон, натриев пиритион, бензил саликлат, цитронелол, гераниол, хексил цинамал, лимонен

В случай, че имате непоносимост към някоя от съставките не използвайте.

Употреба


Добавете 50 мл. от препарата за обем на прането от 4-5 кг. при средна до мека твърдост на водата и при нормално замърсяване на дрехите.

Добавете по-голямо количество при по-голямо зареждане с пране или за повече аромат.

За повече информация вижте опаковката на продукта.

Spuma Di Sciampagna Profumo Bucato (Marsiglia)

Характеристики

Характеристики
Предназначение Бели и светли дрехи
Брой пранета 60
Тип Течен
Търговска марка Спума ди Шампаня
Производител Италсилва
Страна на произход Италия

Описание

Write Your Own Review
Вие оценявате:Спума Ди Шампаня Профумо Букато с марсилски сапун, течен перилен препарат за бели и светли дрехи, 60 пранета 3л.
Вашите оценки

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..