Дък Дезинфектанте ,течен почистващ гел за тоалетна, 750 мл.

5,89 лв.
Няма наличност
SKU
5000204922912

Дък Дезинфектанте

Почистващ гел за тоалетна чиния Дък Счиума Атива Марине ще допринесе за безупречно чиста тоалетна. Препарата представлява активна пяна, която лесно може да се нанесе дори и на по-трудно достъпните места - благодарение на уникалният дизайн на самата бутилка. Формулата му е съсредоточена в това да почиства, хигиенизира и в същото време да ароматизира с приятно ухание на морска свежест.

 


Цени за доставка Casapulita.bg

Таксата за наложен платеж е включена в обявената цена!! 

При нужда от съдействие или за поръчка по телефон позвънете на: 0878708787

 

 

Химичен състав


 

В случай, че имате непоносимост към някоя от съставките не използвайте.

Употреба


За да отворите контейнера, натиснете надолу оребрената част и развийте. Напълнете гърлото на бутилката. За най-добри резултати напръскайте върху бордюра и стените на тоалетната. Избършете над и под нивото на водата и изплакнете. За най-добри резултати оставете да действа 60 минути и след това изплакнете. Затворете плътно капака. Използвайте редовно, поне 3 пъти седмично, за да поддържате тоалетната чиста, дезинфекцирайки и предотвратявайки образуването на котлен камък.

За повече информация вижте опаковката на продукта.

Duck WC Gel Disinfettante

Характеристики

Характеристики
Употреба Баня
Търговска марка Дък
Производител Джонсън
Страна на произход Великобритания

Описание

Write Your Own Review
Вие оценявате:Дък Дезинфектанте ,течен почистващ гел за тоалетна, 750 мл.
Вашите оценки

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..