Coccolino - омекотители за дрехи

Coccolino омекотители за пране/дрехиCoccolino омекотители за пране/дрехи
омекотители за пране/дрехи Коколино

Повече за Коколино:

Coccolino (Коколино) са марка омекотители за пране на британската компания Юнилевер. Началото им е като наследник на първата марка омекотители на производителя Comfort (Комфорт), разпространявани най-вече във Великобритания. След появата на силни конкуренти на Comfort - немксото подразделение на Юнилевер пуска в отговор нов продукт с нова марка под името Kuschelweich (Кушелвайх) с емблематичното гущкащо се мече. Новата марка бързо печели пазарни дялове и доверието на потребителите и започва да се разраства бързо като на различните пазари присъства с различни имената като едно най-разпространените и познати е Коколино. Днес марката предлага голямо разнообразие от омекотители с най-различни екзотични и традиционни аромати като се акцентира и върху съобразяващите се с чувствителна кожа - серията за деликатно пране. 

Всички варианти на омекотители за пране/дрехи Коколино:

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..