Ленор (Lenor) - всичко за прането

Парфюмни перли за пране/дрехи

Lenor Profumo per Il Bucato | Frescezza Non-Stop

Омекотители за пране/дрехи

Lenor ammorbidente concentrato | Frescezza eccezionale

Как омекотителите и парфюмните перли на Ленор ще направят прането ни перфектно?

Омекотителите на Ленор от италианската им серия несъмнено имат най-високите качества по отношение омекотяването на тъканите на дрехите. В допълнение те са дерматологично тествани и нежни към чувствителна кожа както и съставени с над 80% природни съставки във формулата си. Освен качественото омекотяване на вашите дрехи те ще бъдат и наситено парфюмирани от страхотните свежи аромати на Ленор.

Парфюмните перли като един сравнително нов продукт пък решава проблема с недостатъчно аромат. Перлите на Ленор са съставени във формулата си парфюмно съдържание в пъти по-концентрирано от това налично при омекотители и перилните препарати. Това позволява да използваме по-малко количество от омекотителя като компенсираме за аромата с парфюмните перли. Те решават също така проблема за дрехите, които не бива да се перат с омекотител - като позволяват и този тип пране да бъде интензивно ароматизирано.

Ленор омекотители и парфюмни перли

Какви варианти на омекотители Ленор може да откриете при нас?

Ние зареждаме и внасяме за българският пазар Ленор от Италия. Продуктите са предназначение за употреба в Италия и не правят компромиси в качествата си като поддържат най-високи стандартни. На ваше внимание представявем сериите: професионални омекотители, вдъхновени от Италия, парфюмна емоция.

  • Професионални омекотители - серията на Ленор професионал представя 3 висококачествени и силно концентрирани омекотителя. Морски бриз - ще Ви пренесе в свежите Средиземноморски води и пленителната свежест и чистота. Летен бриз е вдъхновен от ароматните летни цветя и чиста природа. Сензитив е с нежен и деликатен аромат на чистота и дерматологично тестван. Всички омекотители от професионалната серия са за голям обем от дрехи като съдържанието омекотител в Летен Бриз и Морски Бриз е достатъчно за 1 тон дрехи,а това в Сензитив за над 990 кг. пране.
  • Вдъхновени от Италия– Ленор ни представят и зашеметяващата си серия от омекотители, които са вдъхновени от красотата и ароматите на италианската природа. Капри ни предлага вълнуващо пътешествие до морският брях и свежестта на средиземноморският бриз. Панареа е с ароматна симбиоза от липа, кехлибар и дива метла. Доломити ще Ви поведе на разходка в планината и ще Ви съблазни с ароматите си на свежест, бели цветя и шипрови нотки. Портофино ще пресъздаден пролета на Апенинският полуостров - от цъфтежа на дива праскова през ароматните цветя фрезия, роза и цитрусов бергамот.
  • Парфюмна емоция– по-традиционен подход и по-широко разпространена продуктова гама от омекотелите на Ленор. Стремежът към съвършенство и вдъхновението от цветни аромати ни води серията от препарати за омекотяване на дрехите и дълбоко парфюмиране. Divine/Възвишен е с наситен и интензивен аромат на Ален жасмин. Luxe/Лукс ще Ви потопи в нежното ухание на златен ванилов цвят. Love/Любов ни поднася класически аромат на романтика от пурпурна роза.

Какви варианти на парфюмните перли Ленор може да откриете при нас?

Нашият фокус е върху парфюмните перли от Италия. Представяме Ви основно ароматите от серията Unstoppables препоръчана от Dash. Парфюмните перли се разтварят още в началото на програмта на вашата пералня, което позволява бавното и равномерно отделяне на парфюмните аромати и дълбокото им попиване в тъканите.

  • Lenor Unstoppables - парфюмите за дрехи от тази серия се характеризират със силен и интензивен аромат. Формата им на ароматни перли подсигурява лесното им използване и бързо разтваряне при изпиране. Фреш - е аромат вдъхновен от изящни цитроси, сочни плодове на базова основа от флорални нотки. Лавиш - аромат от преплетени ухания на сандалово дърво, ванилия и бели цветя. Даш - с уханието на ембламатичната за Италия марка перилни препарати - свежест и чистота. Спринг - носят в себе си цветен букет на цъфнали пролетни цветя.
  • Класически– Тук представяме Златна Ванилия - както и името гласи аромата е на изящен ванилов цвят.

При употребата на битова химия винаги трябва да обърнете внимание на безпопасността. Избягвайте контакт с очите, открити рани или пък поглъщане. Ако попадне препарат в очите веднага отмиите с обилно количество вода и потърсете лекарска помощ. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Италианските омекотители и парфюмни перли на Ленор са част от портфолиото на Casa Pulita и се предлагат на атрактивни и конкурентни цени. Всички наши продукти са с доказан произход и закупувани от официални дистрибути на производителите в Италия.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-доброто на възможно най-добрата цена. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..