Аче (Ace) - всичко за дома

Перилни препарати

Ace Professional 2023

Почистващи препарати

Ace Brillante

Аче (Ace) вярната марка в похода към чист дом и свежо пране, защо да се доверим?

Търговската марка Аче (Ace) е стабилно позиционирана на италианският, а и на международният пазар. Години наред марката предоставя високо качество, адектватни цени и стойност в продуктите си. Част от Фатер груп - италианска компания основана през далечната 1958 г. от Франческо Ангелини, а по-късно през 1992 се обединяват заедно с Проктър енд Гембъл и до ден днешен бележат успехи от съвместният си съюз. Редом с най-популярната им марка Аче (Ace), компанията Фатер притежава и търговски марки като Памперс и Тампекс.

Стабилните позиции подсигуряват и иновативното и динамично развитие на Аче - присъствие в над 38 пазараза по света с годишни обороти от над 900 милиона евро (от които 4% като правило се инвестират в разработки и подобрения). Всички тези фактори ни позволяват ние като потребители да се възползваме от най-високо качество на продуктите от марката.

Аче (Ace) перилни и почистващи препарати

С традиции в третирането на тъкани и предоставяне на безупречни резултати при прането - какво ни предоставят перилните им препарати?

Casa Pulita ви представя най-новата серия от перилни препарати на Аче (Ace) висококонцентрирани и с нова подобрена формула.

  • Серията от професионални перилни препарати - представен с два варианта, носещи необходимата сила във формулата си освен за ефективно почистване на дрехите, а и за тяхното дезинфекциране. Колорати е специализиран за изпирането на вашите цветни дрехи като запазва и възстановява цвета на тъканите. Класико е универсален и подходящ за пране както на бели така и на цветни дрехи с традиционният за Аче аромат на свежа чистотата. Професионалните гелове за пране и високата им концентрация на активни съставки във формулата позволяват с 1 бутилка да изперете над 300 кг. дрехи. В допълнение е икономочният фактор, а именно почиствате 5 кг. дрехи само за 35 стотинки.
  • С новата хигиенизираща формула– тук ни се представят 3 нови варианта, създадени и с идеята за опазване на околната среда. Бутилките им са изградени от рециклирана пластмаса като тя може да бъде отново рециклирана след употреба.Колорати - специалиста за цветни дрехи, Класико - универсалният перилен препарат и Талко с наситен аромат на бял мускус и талк за бели дрехи.

Подсигурете чистотата на вашият дом с почистващите препарати от Аче (Ace)!

Фокуса ни попада върху подбрана селекция от висококачествени почистващи препарати за дома.

  • Дом - обезмаслителя на Аче е без съдържание на белина във формулата си и в допълнение с технология, която не оставя остатъци от препарата и с аромат на лимон и бергамот. Баня - почистващият спрей за баня на Аче е ефективен в борбата с котленият камък, формулата му не съдържа белина и в допълнение действа антибактериално. А за тоалетната чиния ще се погрижи гелът на Аче обагатен с белина и с хигиенизиращо действие.Мултифункционален- За всяка стая, повърхност и мебел дори и за петна по дрехи идва на помощ почистващият спрей на Аче с обогатен кислород.

При употребата на битова химия винаги трябва да обърнете внимание на безпопасността. Избягвайте контакт с очите, открити рани или пък поглъщане. Ако попадне препарат в очите веднага отмиите с обилно количество вода и потърсете лекарска помощ. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Продуктите на Аче предлагани на нашият сайт са производени в Италия и за италианският пазар.

Нашата мисия е да Ви предоставим най-доброто на възможно най-добрата цена. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..