Перилни препарати

Предимства на течните перилни препарати

Сред многобройните им предимства са: лесното дозиране и определяне на оптималното количество необходимо за вашето пране, ефективното им действие при ниски температури на водата, лесното и бързо разтваряне, дълбокото проникване в тъканите на дрехите и почистването на упорити петна.

Внос от Италия на италиански препарати за пране

Нашият стремеж е да Ви предоставим най-доброто, а несъмнено италианските перилни препарати могат да се похвалят с най-високо ниво на качество. Представяме на вашето внимание най-новото от вариантите и моделите на реномирани италиански марки и световни производители. 

View as Grid List

2 продукта

Set Descending Direction
на страница

Перилните препарати са добре познат продукт във всяко едно домакинство. Ролята им е да поддържат свежестта и чистотата на вашите дрехи. Несъмнено тяхното приложение е основно и наложително. В днешно време те могат да бъдат в най-различна структура, разфасовка и специализирано предназначение. От значение за определянето им като качествени перилни препарати вече играят роля не само свойствата им да се справят с упорити петна, а и много други фактори.

перилни препарти

Кои са видовете перилни препарати и какви ползи и свойства имат

Ще разгледаме първоначално препаратите за пране според тяхната структура:

  • течни или гелообразни перилни препарати - те се появяват на пазара през 50-те години на 20 век. Голяма популярност набират през 70-те години на същият век благодарениет на факта, че по това е време е установено че праховете за пране запушват пералните машини. Друг съществен фактор за популяризирането на течните перилни препарати пред праха за пране е тяхното свойство за бързоразграждане и лесно отмиване. През 90-те години се появяват и първите варианти на концентриран течен препарат за пране. До наши дни те се развиват скоростност и подобряват неколкократно.
  • прах за пране – е пионера в модерните средства за пране на дрехи. Преди появата му - хората са използвали сапун за тази дейност. Перилните препарати на прах имат като предимство дългият си срок на годност и лесно съхранение, но от друга страна се отмиват трудно и не се разтварят лесно. За разлика от течните препарати - с праховете трудно може да си позволите програми на изпиране на ниска температура на водата или пране със студена вода.
  • капсули/подове/дози – те имат същите свойства като на течните перилни като носят допълнително удобство в предварително формирани дози за изпиране. Недостатък на капсулите за пране е ограничението в определянето на правилното количество препарат и от друга страна по-финансово неизгодни.

Освен на правилният избор за перилен препарат трябва да обърнете и внимание на правилната и безопасна употреба. При контакт с кожата или очите - обилно и незабавно изплакнете с вода, при поглъщане потърсете незабавно лекарска помощ. Пазете далеч от деца и съхранявайте на сухо, прохладно и сенченсто място. Полезни съвети за безопасно използване може да откриете и на страницата A.I.S.E:
https://www.cleanright.eu/bg/safe-use-bg.html

Защо да изберете CasaPulita.bg

Онлайн магазин Casa Pulita Ви предлага широка гама от вносни италиански препарати за безупречно изпиране на вашите дрехи. На ваше разположение е палитра от течни перилни препарати за цветно пране, бяло пране, смесено пране, тъмно и черно пране, както и за деликатни и вълнени дрехи и за хора с чувствителна кожа. Представяме на вашето внимание италиански и международни марки в най-различни ценови категории от евтини перилни препарати през среден до висок клас. Пожелаваме Ви приятно пазаруване! Може да посетите и нашият магазин в София!

Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..