Промоцията към днешна дата е неактуална и неприложима. За текущи условия за доставка моля посетете страницата http://casapulita.bg/dostavki-uslovia-srokove.

Инструкции за ползване

  1. Изберете желаните от вас продукти и ги добавете в "количката"
  2. Продължете с поръчката
  3. Стъпка 1: 1) Ако нямате регистрация - попълнете формуляра с вашите данни, 2) Ако имате регистрация - просто влезте във вашият профил
  4. Стъпка 2:  Изберете "Добави код за отстъпка/код за клубна карта" - в полето въведете кода "Усмивка" и натиснете приложи отстъпка.
  5. Готово! Натиснете поръчай.

Общи условия на Промоцията “Безплатна доставка и при поръчки над 30 лв.”

 I. Предварителни разпоредби

 Тези условия на Промоцията наречена: “Безплатна доставка и при поръчки над 30 лв.” определят оперативните принципи, условията за ползване и обхвата на процедурата на рекламациите, правомощията на лицата, участващи в Промоцията, както и задълженията на Организатора (по-нататък "Условия на Промоцията").
Организаторът на Промоцията “Безплатна доставка и при поръчки над 30 лв.” е "Каса Пулита" ЕООД, ЕИК 207368314, със седалище и адрес на управление: гр.София, бул. България 60Б, ет. 7, ап. 19, наричано по-долу за краткост "Организатор".
Промоцията се води посредством интернет магазин casapulita.bg (наричано по-долу за краткост: “Интернет Магазин”), достъпен на адрес http://casapulita.bg/.
В Промоцията могат да участват всички Клиенти, –изпълнили критериите за минимална стойност на поръчка, участваща в промоцията цитирани по-долу и стават участници в Промоцията (по-нататък също: "Участник на Промоцията”).


 II. Предмет на Промоцията и Общи условия за ползване на Промоцията

Предмет на промоцията е възможността на „Участника в Промоцията“, при условията посочени в Общите условия на Промоцията да му се предостави ценова отстъпка в пълният размер на фиксираната цена за доставка от 5.90 лв. на всички продукти, добавени в кошницата, когато „Участника в промоцията“ изпълни критериите за минимална стойност на поръчка, участваща в промоцията и използва предварително разпространения код за отстъпка: УСМИВКА в стъпката преди изпращане на поръчката.
Промоцията важи за всички продукти налични в интернет магазина и добавени в "колчика" на които общата стойност е:

е между 30 лв. с ДДС и 60 лв. с ДДС.
Поръчки над 60 лв. с ДДС - ползват стандартната за онлайн магазина "Безплатна доставка".

Промоцията обхваща периода от 00:00 часа на 01.07.2023. до 23.59 часа на 31.08.2023.
Участието в Промоцията е доброволно и безплатно.
За да участвате в Промоцията, трябва да:
        а) направите поръчка на стойност поне 30.01 лв. и по малко от 60 лв. като изпозлвате кода за отстъпка: УСМИВКА.

        б) Поръчката трябва да е в районите на покритие за град София (виж повече тук)

Инструкции за ползване на кода за отстъпка може да откриете на меню "Инструкции за ползване".

Промоцията може да се комбинира с други промоции, отстъпки, намаления, промоционални кампании, специални ценови и продуктови оферти, които са в сила в Интернет магазина.
Отстъпката се начислява само и единственно върху цената за доставка.
В срока на валидност на Промоцията, всеки Участник на Промоцията може да ползва Промоцията многократно.
Признатата от Организатора в рамките на Промоцията Отстъпка, не може да бъде изплатена в брой или да бъде заменена на други разплащателни средства, както и не може да се прехвърля в полза на други лица.
При закупуване на Продукти от Интернет Магазина в срока на тази Промоция, Потребителите имат само правото, а не и задължението да ползват Отстъпката.
В случай, че Участник в Промоцията реши да упражни законното си право на отказ от договора за покупка от разстояние за един или няколко (но не всички) закупени продукти в рамките на тази Промоция, ще се приложат следните условия за определяне на цената на върнатите продукти:

а) отстъпката от 5.90 лв. приложена върху цената за доставка ще бъде удържана от сумата за връщане за конкретният продукт/и.

б) Ако сумата на върнатите продукт/и е по-ниска от стойността на вече предоставената отстъпка от 5.90 лв. клента се задължава да върне разликата по банков път.

III. Рекламации

Всички рекламации, свързани с Промоцията, Участниците на Промоцията могат да заявяват по електронен път на адрес: info@casapulita.bg или с пощенска/куриерска пратка на следния адрес на Организатора "Каса Пулита" ЕООД, гр. София 1680, кв. Борово, ул. Топли Дол 4, магазин 4
За да се ускори разглеждането на Рекламацията трябва да посочите името и фамилията на Участника на Промоцията, данни за контакт (например имейл адрес или телефонен номер), както и кратко описание на причините за подаване на Рекламацията.
Рекламацията следва да се предяви в срока и при условията уредени в закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.
Рекламациите се разглеждат и разрешават от Организатора на Промоцията, съгласно разпоредбите на Общите условия на Промоцията и разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
В случай на основателна рекламация, при който Потребителят избере да получи обратно заплатената от него цена, то той получава ефективно заплатената от него цена за рекламирания продукт с вече приспадната отстъпка, без значение на общата стойност на направената от него покупка.
IV. Заключителни разпоредби

Организаторът си запазва правото да променя Условията на Промоцията в случай на основателна причина за това, както следва:
        а) промяна в законовите разпоредби, определящи условията, правилата и организацията на Промоцията, засягащи взаимните права и задължения на Организатора и Участниците в Промоцията;

        б) промяна в начина на провеждане на Промоцията с оглед на технически или технологически причини;

        в) промяна на законовите разпоредби, регламентиращи продажбата на Продукти или предоставянето на електронни услуги от Организатора, които засягат взаимните им права и задължения, определени в договора, сключен между Клиента и Продавача или промяна в тълкуването на горепосочените разпоредби в резултат на съдебни решения, други решения, рекомендации и препоръки от страна на съответните в областта служби и органи;

        г) промяна на обхвата или предоставянето на услуги, за които се отнасят разпоредбите на Условията на Промоцията, чрез въвеждане на нови такива, промяна или преустановяване от страна на Продавача на вече съществуващи функции или услуги, свързани с тези Условия.

При промяна в Условията на Промоцията, Организаторът ще предостави единен текст на Условията на Промоцията, който ще бъде публикуван на сайта на Интернет Магазина.
Промените в Условията на Промоцията са валидни от момента, в който ясно са определени и добавени на сайта на Интернет Магазина.
 V.Съдебни спорове

1.Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на промоцията и участниците в същата се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България. Информация за промоцията може да бъде получена на телефон 0878708787.

Последвайте ни и в социалните мрежи

Casapulita във Фейсбук Casapulita в Линкедин Casapulita в Ютуб Casapulita в Инстаграм Каса Пулита в Пинтерест Каса Пулита в Гугъл
Запазени права © Каса Пулита ЕООД, ЕИК:207368314, гр.София, бул.България 60Б, тел: 0878708787, email: info@casapulita.bg || Всички цени посочени на сайта включват ДДС..